Daar zijn we weer!

Even een time-out gehad, niet bewust maar er was steeds wel iets om druk mee te zijn. Feestdagen, ziek geweest, druk geweest met allerlei zaken en gewoon geen tijd gehad om mijn blog te kunnen schrijven. Binnenkort volgt er een blog over Bio Vakantieoord! Onze ervaring en belevenissen daar…

Het was een turbulente periode, druk met van alles maar ook veel zorg voor Britt. Het was even onrustig en zoekend naar opties. Ook een leuke periode waarin we ons huis hebben verbouwd, er weer mooie herinneringen aan de muur hangen en inmiddels bijna alle puntjes op de i staan. Deze week komt onze nieuwe bank en stoel voor de woonkamer en maken we een begin met Britt haar eigen speel annex snoezelkamer.

Verbouwen & meer ruimte

De verbouwing heeft ons allemaal goed gedaan. We hebben een mooie grote woonkamer gekregen en een aparte eetkamer gemaakt. Iedereen heeft lekker de ruimte! De eerste avond in de nieuwe eetkamer (vroeger onze woonkamer) met onze nieuwe eettafel was even wennen voor Britt. Tijdens het eten kon ze niet op haar stoel blijven zitten en heeft ze constant rondjes om de tafel gelopen.

We hebben bewust de meubels verhuist van de ene naar de andere ruimte samen met Britt. In die zin, dat ze erbij was en ze mocht ‘helpen’. Britt was er helemaal bij en kon er ook vrij gemakkelijk aan wennen. Alleen die eettafel was even een dingetje. Gelukkig na het weekend en na een dagje KDC leek het allemaal wel geland.

Nu nog haar speelkamer met snoezel mogelijkheden. We zijn al druk op zoek naar een geschikte bubbelunit en lichtjesnevel. Ik zou nog graag een ballenbak willen realiseren in het halletje bij de “oude” achterdeur. Haar speelkamer is een voormalige keuken (lees keukentje want groot is het zeker niet) en we laten het keukenblok er in zitten zodat we veel kastruimte hebben voor speelgoed etc. Mijn vader kwam nog met het idee van een waterbed in de oude badkamer (lees een smalle ruimte van 1,5 m breed en 3 meter diep)

Op marktplaats moet je er snel bij zijn want er zijn veel kapers op de kust. Echter het inrichten van een mini snoezel inclusief alle aanpassingen van de ruimte zijn prijstechnisch nou niet bepaald vergelijkbaar met Fisher Price. Ik hou jullie op de hoogte over de vorderingen van Britt haar ruimte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.