Er is maar één Cindy

Onze eerste ambulant begeleider, steun en toeverlaat, eentje waar ik Britt volledig aan toe vertrouwde. Waar we alle eerste keren mee hebben beleefd. We sluiten een mooie en bijzondere tijd af, waarbij we veel leerden, een hechte band opbouwden en Britt zagen genieten van alle aandacht. Een ode aan Cindy!

Ze kwam, kende Britt van haar stage bij het KDC, liep dagen mee tijdens het reilen en zeilen thuis en leerde ons zo van binnenstebuiten kennen. Ze hoorde hier gewoon, als onderdeel van ons. Al in één van de eerste zondagen zei ze “Iedere begeleider op een groep, zou een dag thuis moeten meelopen. Nu begrijp ik pas waarom sommige dingen anders zijn en waar ouders tegenaan lopen”. Wijze woorden, die ik koester, omdat ze gelijk heeft. Ze zag het, ze voelde het. Ik voelde het.

Wat hebben we veel gedaan, samen, maar wat heb jij mooie herinneringen gemaakt met Britt. Je ging met ons mee op vakantie, waar we ’s avonds spelletjes deden en samen gingen zwemmen. Je sliep in ons huis, zorgde voor Britt, maakte lol en uitstapjes. Het groeide van een dagje met Britt samen zijn, tot 24 uurs zorg dragen. Wij jouw eerste ambulante adres, Jij onze eerste ambulant waaraan we Britt moesten toevertrouwen.

Ik kan me vooral ons eerste weekend weg goed herinneren. Het was even voor 16.00 uur toen je belde. Ik schrok, maar er kon niet veel loos zijn, Britt was immers nog niet thuis. En zoals het was, je kreeg mijn auto niet in de achteruit. We moesten er erg om lachen samen. Nog voor het avondeten kreeg ik een foto van jullie samen bij de bubbelunit. Ik ervoer rust, kon genieten van het moment en vertrouwde op jou.

Tal van leuke, lollige, ontroerende en schattige foto’s. En al voelt het als jaren, toch waren het er nog geen 2. Britt zo blij met jou, met alle rust die jij haar gaf en bracht. Niemand zal ooit zijn als Cindy, want van jou is er maar één! Dat klinkt misschien wat sentimenteel, maar ik meen het wel. De klik, het gevoel, het ontdekken van hoe het werkt.

Samen Britt haar benen en voeten insmeren met bodylotion wat we er met een kwast opsmeerden. Britt haar picknickjes met jou in het bos tijdens een rondje bakfiets. Hoe we Britt van verre hoorden lachen en giebelen omdat jullie gek deden in de tuin. Wat genoten we ervan!

Bedankt lieve Cindy, voor wat je ons gaf, de rust die je Britt bracht en de vrijheid die wij voelden wanneer jij er was. Een topper in je werk en een fijne persoonlijkheid. We gaan je ontzettend missen, hebben van je genoten en zullen nog vaak terug denken aan de mooie momenten met Britt samen.
We treffen elkaar vast en zeker in de toekomst.

Veel liefs vooral namens Britt, van ons allemaal!

Previous Post

You Might Also Like