Waar je pas bij stil staat als je het nodig hebt

Van sommige dingen heb je totaal geen weet, tot je het nodig hebt. Zo wist ik vroeger niet van een aangepaste autostoel, tot ik me besefte dat de lief-autostoel toch echt te klein werd en de fysio van het KDC me wees op een aangepaste autostoel.

Overigens moest ik hier zo belachelijk lang op wachten dat Britt inmiddels braaf, als normaal meisje, op een zitverhoger achterin zit. (Een aangepaste autostoel kun je aanvragen via de gemeente, dit valt onder de WMO)

Hulpmiddelen voor beperkte kinderen

Toen ik wist van de autostoel realiseerde ik me dat een kinderstoel op het juiste formaat ook geen overbodige luxe was. Helaas, aangemeten en wel, door Britt haar fobie om vast te zitten, kregen we haar er niet in. En die wieltjes, wat deden die eronder? Britt begreep er niks van, het leek wel een buggy, dus rijden met dat ding! Ook hier zit ze nu dapper op een trip-trap en het werkt. Het werkt goed, ze is er blij mee! (Een aangepaste kinderstoel kun je meestal aanvragen via de zorgverzekering, een fysiotherapeut weet hier vaak meer van en heeft meestal ook boekjes met mogelijk modellen)

Grote kinderslaapzak

Toen ze uiteindelijk uit haar slaapzak groeide, was ik in de veronderstelling dat ik zelf maar achter de naaimachine moest. Maar nee! Ze zijn gewoon te koop. De baby trappelzak maar dan voor grote kinderen. De eerste die ik bestelde was een lekkere zachte en soepele badstof. In roze natúúrlijk! Omdat de slaapzak die ze had 110cm was, bestelde ik de 140 cm zodat we er even mee vooruit konden. En dat kunnen we, wat een mega slaapzak!! Ik kocht de mijne bij: www.babyslaapzak-shop.nl

Wintereditie

Het wordt frisser en met slechts 1 grote kinderslaapzak is een extra slaapzak best handig. Dus bestelde ik er nog eentje. Een lekkere warme wintereditie met alpacaprint en fleecevoering. Deze slaapzak is echt lekker warm! Doordat de slaapzakken groter zijn, drogen ze ook niet zo snel en is een extra slaapzak of 2 een echte must. Overigens is het leuk om te weten dat de slaapzakken van BabyInn met de hand, hier in Nederland!, gemaakt worden. Met liefde ontworpen, gemaakt, verkocht en verstuurd 🙂

Slaapzak nodig?

Gebruik code: brittisanders voor 10% korting op je bestelling, geldig tot 19-2-2019 bij www.babyslaapzak-shop.nl

Het is soms lastig te vinden wat je nodig hebt. Want hoe zoek je sommige dingen op Google? En hoe heten deze dingen eigenlijk? Die grote kinderslaapzak was niet zo lastig te vinden maar soms kun je het niet zo bedenken. Of je weet überhaupt niet dat dingen bestaan, terwijl ze je dagelijkse gang van zaken een stuk gemakkelijker kunnen maken.

Ik zal ook bloggen over hulpmiddelen voor beperkte kinderen, de beste en slechtste aankopen voor Britt. Waar kun je als ouder van een beperkt kind deze zaken vinden en heb je er wellicht recht op via de Jeugdwet, Zorgverzekering of WMO.

Britt in haar grote kinderslaapzak - hulpmiddelen voor beperkte kinderen
Britt in haar grote kinderslaapzak met alpaca’s van https://babyslaapzak-shop.nl  Natuurlijk kon haar zusje het niet laten om even te stoeien op de bank.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.